Rouwdiensten

rouw

Een aanvraag voor een rouwdienst wordt in overleg met predikant, kerkenraad en kerkrentmeesters behandeld.
 Er zal altijd een dienst van Woord en Gebed moeten zijn, tenzij de kerk slechts als “gebouw” ter beschikking wordt  gesteld.

De kosten die aan rouwdiensten verbonden zijn, staan hieronder.

Tarieven rouwdiensten

Uitvaartdiensten zijn momenteel niet mogelijk vanuit onze kerken.

Vanwege de maatregelen door het coronavirus zijn de Protestantse kerken in Oud Gastel en Oudenbosch gesloten en is het niet mogelijk om er uitvaartdiensten te houden.
U kunt in een voorkomend geval aan uw uitvaartverzorger vragen naar andere mogelijkheden.

In Zegestede en andere crematoria zijn momenteel (18 maart 2020) maximaal 30 mensen toegestaan.
Daar kunnen de overige familieleden en andere genodigden de uitvaartceremonie volgen via livestream met beeld en geluid.

Als de maatregelen niet meer nodig zijn, bieden wij wel de mogelijkheid om later nog een herdenkingsdienst te houden in de kerk.