JAARBOEKJE 2016-2018.

VOORWOORD

Deze nieuwe uitgave van het Jaarboekje, editie 2016 – 2018 wordt als eerste geplaatst op de websites van de beide gemeenten.
U vindt hierin alle informatie betreffende onze kerkelijke gemeenten in een overzichtelijk bestand bij elkaar.
De meeste onderwerpen zijn ook afzonderlijk op deze sites te bekijken, maar soms is het handig om even snel te kunnen doorscrollen in dit boekje.

Een aantal van u zal echter prijs blijven stellen op een gedrukte uitgave van het Jaarboekje. Wij zullen daar voor zorgen: als u ons meldt dat u een gedrukt exemplaar wilt ontvangen, zult u dat binnen afzienbare tijd ontvangen.

Wij hopen dat u, zowel in deze digitale versie, als in een eventueel papieren boekje, alle informatie zult kunnen vinden waar u naar op zoek bent.

Zoals gebruikelijk bestaat het boekje uit drie gedeelten: een algemeen deel, waarin u de gemeenschappelijke onderwerpen aantreft; een deel met de gegevens voor Oudenbosch en een deel voor Gastel & Kruisland.

We hebben getracht om alle veranderingen die er in de afgelopen twee jaar zijn opgetreden zo goed mogelijk te verwerken. Desondanks zou het kunnen dat u toch nog dingen mist of niet correct vermeld vindt. We horen dat dan graag van u, zodat we de gegevens opnieuw kunnen aanpassen.

De redactie

Het nieuwe jaarboekje kunt u hier vinden.

 

Fenkelstraat 24, 4731 JB  Oudenbosch (google maps) --- Disclaimer