Crèche

Kindercreche

Het is in onze kerk een goede gewoonte om onder de kerkdienst voor de allerkleinsten (van 0-4 jaar) oppas aan te bieden.

Met name bij de 9-uursdiensten zijn er tegenwoordig meestal geen kinderen. Ook is het aantal oppassers gedaald.
In overleg met de kerkenraad is besloten om vanaf 7 januari 2018 alleen oppas aan te bieden tijdens de diensten van 10.30 uur.

Op afroep zorgen wij zo nodig wél voor oppas om 9.00 uur.
Als u hiervan gebruik wilt maken, kunt u mij bellen of mailen - liefst een week van tevoren - dan wordt er ook dan voor oppas gezorgd.
Waarschijnlijk wordt er in de zomermaanden weer alle zondagen oppas aangeboden.

Wilt u nadere informatie of wilt u zich opgeven voor deze oppasdienst dan kunt u terecht bij :