Collecten.

Collecten met iDEAL via link of QR-code.

Omdat we niet kunnen collecteren in de eredienst vragen we u om uw collecte digitaal bij te dragen.
We doen dat in het volle besef van onzekerheden bij gemeenteleden, ook op financieel gebied.
Door te klikken op de collectezak wordt u doorgeleid naar een betaalpagina en kunt u uw gift meteen via iDEAL betalen, waarbij u ook kunt kiezen voor anoniem doneren.

Collectezak QR

Collecte in Oud Gastel & Kruisland

Collectezak QR

Collecte in Oudenbosch

U kunt ook met uw smartphone onderstaande QR-code scannen en zo de betaling verder afronden.

QR code Oud Gastel Kruisland

QR-code Oud Gastel/ Kruisland

Na het scannen van de QR-code komt u op de SKG pagina.
Daar kiest u voor de optie "Openen op deze website".

QR PKN Oudenbosch

QR-code Oudenbosch
Na het scannen van de QR-code komt u op de SKG pagina.
Daar kiest u voor de optie "Openen op deze website".

De betaling wordt gestort op bankrekening Stichting Derden Gelden ten name van Samen Goed Doen.
Dit is een verzamelrekening, vanuit deze rekening worden de gelden overgemaakt naar de bankrekening van onze kerkelijke gemeente
Wij danken u voor uw gift!

Collecten tijdens internetdiensten.
Deze kunt u overmaken naar de volgende bankrekeningen:

De eerste collecte is voor kerkbeheer:
NL29 RABO 0373 7269 53 – Protestantse Gemeente Oudenbosch c.a.
NL71 RABO 0373 7240 63 – Protestantse Gemeente Gastel & Kruisland

De tweede collecte is voor de diaconie:
NL50 ABNA 0526 7181 96  - Diaconie van de Protestantse Gemeente Oudenbosch c.a.
NL94 RABO 0373 7381 02  - Diaconie van de Protestantse Gemeente Gastel & Kruisland

U mag natuurlijk ook uw collectebonnen in een enveloppe doen deze t.z.t. inleveren.

Collecten tijdens normale diensten met kerkgangers.
In alle reguliere diensten worden drie collecten gehouden.
Tijdens de dienst worden twee collecten gehouden, te weten voor groot onderhoud aan de gebouwen en voor kerkbeheer.
De uitgangscollecte is bestemd voor diaconale doeleinden.

In bijzondere situaties (rampen, oorlogen etc.) worden in goed overleg gezamenlijke diaconale/ kerkrentmeesterlijke collecten gehouden.
De praktijk heeft bewezen dat een goed voorbereide gezamenlijke collecte vruchten afwerpt.

Tevens worden zes gezamenlijke collecten per jaar gehouden.
Voorbereidingen hiertoe worden getroffen door de kerkenraad, diaconie, kerkrentmeesters, de PR- commissie en het kerkelijk bureau.

De tafelcollecten bij het Heilig Avondmaal worden door de diaconie elk jaar voor een diaconaal project bestemd.
Rechts bij de uitgang is ook een bus voor een zendingsproject en een bloemenbus voor de wekelijkse bloemengroet aanwezig.
Alle collecten worden in de afkondigingen genoemd en eventueel toegelicht.

collectenbonnenAls u met contant geld betaalt, is er geen bewijsmateriaal aanwezig en kan dit niet worden opgevoerd als aftrekpost voor de belastingen. Om toch uw stortingen als aftrekpost op te kunnen voeren, kunt u kiezen voor collectebonnen.

Er zijn vellen met bonnen van € 0,60 en € 1,00 per stuk. Dit komt neer op respectievelijk € 12,00 en € 20,00 per vel van 20 stuks.

U kunt deze bonnen na de dienst in de consistorie kopen of bij vooruitbetaling op één van de onderstaande bankrekeningen.

Na ontvangst van uw betaling per bank worden de bonnen bij u afgeleverd. Uw bankafschrift of de getekende strook bij contante betaling zijn voldoende bewijsmateriaal voor uw aangifte inkomstenbelasting.

Voor Protestantse gemeente Oudenbosch c.a.:
U kunt de collectebonnen bestellen door een e-mail te sturen aan: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. met naam, adres, woonplaats, soort en aantal(len) en het totaal bedrag over te maken op bankrekeningnummer NL29 RABO 0373 7269 53 o.v.v. collectebonnen.

Voor Protestantse gemeente Gastel & Kruisland:
U kunt de collectebonnen bestellen door een e-mail te sturen aan: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. met naam, adres, woonplaats, soort en aantal(len) en het totaal bedrag over te maken op bankrekeningnummer NL71 RABO 0373 7240 63 o.v.v. collectebonnen.