Online en opgenomen kerkdiensten

MicDe kerkdienst kunt u hier live beluisteren vanaf 15 minuten vóór elke dienst.
De kerkdienst met beeld én geluid kunt u hier live beluisteren vanaf 15 minuten vóór elke dienst.

Bij problemen met de verbinding kunt u een email sturen naar de Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. met een omschrijving van het probleem.
Graag vermelden met welk besturingssysteem en browser het probleem zich voor doet.

De internetkerkdiensten (zonder kerkgangers maar wel met een groot aantal luisteraars) vanaf 15 maart en volgend kunt u door onderstaand venster aan te klikken alsnog beluisteren.

U kunt hier de liturgie vinden om mee te lezen.

Indien u ook wil bijdragen aan de in de dienst gehouden collecten, dan kan dat op onderstaande banknummers.

Eerste collecte:
NL29 RABO 0373 7269 53 – Protestantse Gemeente Oudenbosch c.a.
NL71 RABO 0373 7240 63 – Protestantse Gemeente Gastel & Kruisland

Deurcollecte:
NL50 ABNA 0526 7181 96 - Diaconie van de Protestantse Gemeente Oudenbosch c.a.
NL94 RABO 0373 7381 02 - Diaconie van de Protestantse Gemeente Gastel & Kruisland

U kunt ook betalen via iDeal: hier.

De dienst wordt ook opgenomen en deze kunt u later via onderstaand schema beluisteren. Van deze opname kunt u een CD krijgen.
Voor gemeenteleden die slecht ter been of ziek zijn, is deze service gratis, voor anderen kan er een vergoeding gevraagd worden.
De vraag kunt u neerleggen bij onderstaande geluidstechnici, zij zullen er verder zorg voor dragen:

Voor doopdiensten, huwelijksdiensten, rouwdiensten e.d. kan ook een CD aangevraagd worden.
Door het daarbij voorafgaande gesprek met de predikant, kan deze het beste via haar aangevraagd worden.

Opgenomen diensten zijn het beste te beluisteren met "Firefox".