Voeg een bericht toe

Kees en Janny
Hallo mede gemeenteleden, wat een fijne dienst weer vanmorgen met zoveel mensen in de Kerk, met mooie liederen en bemoedigende woorden, welke wij meenemen op onze laatste vakantiedag hier in het mooie Drenthe. Lieve groeten van Kees en Janny.

zondag 26 september 2021
Ans Messemaker
Prachtige dienst vandaag, over onze onzekerheid, daar wij allemaal wel eens mee te maken hebben. Wij zijn 5 weken geleden, overgroot ouders mogen worden. En zien nu de onzekerheid waar ook deze jonge ouders tegen aan lopen. En ze dan ook advies van je willen horen, hoe of wat te doen. Zo moeten wij ook nog steeds, advies vragen aan andere mensen en aan God om advies en steun, met alle vragen en onzekerheden die ons bezig houden. Wij wensen jullie allen een fijne zondag toe. Hartelijke groeten van Huig en Ans Messemaker

zondag 02 mei 2021
Anke
De muzikale uitvoering van de The Yeshiva Boys Choir - "Adir" vanmorgen was geweldig en verrassend. Goede keus en voor herhaling vatbaar! https://www.youtube.com/watch?v=sneLnXjvsHY

zondag 07 maart 2021
Andre Gielbert
Vorige week was er het Lied "vaste Rots van mijn behoud" dit was het favoriete lied van mijn vader die op 3 februari 2021 is overleden. Hij is 86 geworden. U begrijpt dat dit lied oor mij een extra lading heeft gekregen. Ik ben God dankbaar voor dat ik mijn vader zo lang bij me mocht hebben in dit leven. Bedankt ook voor de bloemen die ik afgelopen zondag ter bemoediging mocht ontvangen. Ik wens voor nu iedereen een gezegende zondag toe.

zondag 21 februari 2021
Tineke Suijkerbuijk
Graag wil ik een binnenpretje van de dienst van vanmorgen delen. Als ondertiteling bij het lied "vaste rots van mijn behoud"stond het woord schouw. Als geboren en getogen Boskoopse kan ik me heel goed voorstellen dat je goed kunt rusten in een schouw. En uit ervaring weet ik dat je er ook nog wel iets ander in kunt doen, maar ja dat is heel lang geleden!! Volgens mij staat het woord schaûw in het lied voor schaduw en dat zal komen van :"wie in de schaduw van de Allerhoogste gezeten is...."

zondag 07 februari 2021