Oproep/ nieuwsflitsen.

Inzameling plastic doppen t.b.v. training van blindegeleidehonden.
Meer informatie vindt u hier

Oude mobieltjes+opladers, inktcartridges en toner (van de laserprinter) kunt u deponeren in de doos in de Pastorije,
naast het grote koffie-apparaat, bij binnenkomst gelijk links af.

Schoonmaakhulpen gevraagd.

De schoonmaakploeg is naarstig op zoek naar vrijwilligers voor het schoonmaakwerk in de kerk en Pastorije.
Al vele jaren doen, veelal dezelfde, vrijwilligers hun best om de gebouwen schoon te houden.

Doordat een aantal van de vrijwilligers aangegeven heeft te zullen stoppen, ontstaat er nu een groot tekort aan schoonmaakhulpen.

Zou u ons eens in de vier tot zes weken kunnen helpen bij het schoonmaken in de Pastorije of in de kerk? De schoonmaakdagen voor de Pastorije zijn zaterdagochtend of vrijdagmiddag en voor de kerk en consistorie is dat maandagmiddag.
Voor vragen en/of aanmelden kunt u mailen naar  mevr. C. de Gruyter: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of bellen: 0165-317613