Oproep/ nieuwsflitsen.

Lokaal lopend vuurtje op zaterdag 4 juni 2022

In onze regio wordt met Pinksteren ook dit jaar geen lopend vuurtje gehouden. De ZWO commissie van Oud-Gastel/Kruisland en Oudenbosch wil echter toch graag iets organiseren. Daarom willen we, net als vorig jaar, een fietstocht door Halderberge en omgeving houden op zaterdag 4 juni 2022. Stopplaatsen zijn in Oud-Gastel, Hoeven en Rucphen. U kunt daar dan iets nuttigen en even uitrusten.

U kunt kiezen uit verschillende tochtjes:
Vanuit Oud-Gastel (kerk) van ongeveer 33, 40 of 50 km
Vanuit Oudenbosch (kerk) van ongeveer 25, 33, 40 of 50 kilometer.
Vanuit Kruisland ongeveer 40 of 50 km.

Door de ligging van de stopplaatsen is een route van 15 kilometer vanuit Oudenbosch dit jaar helaas niet mogelijk.
De opbrengst gaat natuurlijk naar onze vaste doel, de projecten in Moldavië via Kerk in Actie. Zoek u zelf sponsors? Dat brengt het meeste op. De minimale bijdrage om mee te doen is 5 euro. De opbrengst van de consumpties gaat ook naar de doelen.

We denken dat het op deze manier een hele gezellige dag kan worden, waarop we elkaar weer ontmoeten. U hoeft zich niet te haasten. U kunt starten op de tijd, die u prettig vindt. Ook voor kinderen is het leuk. Hierover binnenkort meer.

U kunt zich nu vast aanmelden! Meer details publiceren we op een later moment. Deelnemers krijgen uiteraard ook persoonlijk bericht.
Aanmelden kan bij Fred de Grunt, 06-16815889, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Of bij Nel Kuijlen, 0165-512200, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Maar u kunt ook onderstaand strookje afscheuren en achterlaten in de kerk, consistorie, of Pastorije.
De deelnemers waren vorig jaar erg enthousiast! Doet u ook mee?
Ontdek Halderberge eens op de fiets!

Ik geef mij op voor Lopend Vuurtje op zaterdag 4 juni 2022:
Naam:

Ik vertrek vanuit Oudenbosch / Oud-Gastel / Kruisland Aantal personen:

Contactgegevens (liefst e-mail en telefoonnummer):

Inzameling plastic doppen t.b.v. training van blindegeleidehonden.
Meer informatie vindt u hier

Oude mobieltjes+opladers, inktcartridges en toner (van de laserprinter) kunt u deponeren in de doos in de Pastorije,
naast het grote koffie-apparaat, bij binnenkomst  gelijk links af.

Oppastalenten voor de crèche gevraagd.

Schoonmaakhulpen gevraagd.

De schoonmaakploeg is naarstig op zoek naar vrijwilligers voor het schoonmaakwerk in de kerk en Pastorije.
Al vele jaren doen, veelal dezelfde, vrijwilligers hun best om de gebouwen schoon te houden.

Doordat een aantal van de vrijwilligers aangegeven heeft te zullen stoppen, ontstaat er nu een groot tekort aan schoonmaakhulpen.

Zou u ons eens in de vier tot zes weken kunnen helpen bij het schoonmaken in de Pastorije of in de kerk? De schoonmaakdagen voor de Pastorije zijn zaterdagochtend of vrijdagmiddag en voor de kerk en consistorie is dat maandagmiddag.
Voor vragen en/of aanmelden kunt u mailen naar  mevr. C. de Gruyter: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of bellen: 0165-317613